Twee bijenwas dompelkaarsen ø 2,2 x 40 cm.

Twee bijenwas dompelkaarsen ø 2,2 x 40 cm.

Lengte
Kleur
€ 10,50
Prijs incl. btw

 

Gedompelde kaars van 100% bijenwas.
Afmetingen: ø 2.2 x 40 cm.
Brandduur: 18 uur.

Deze bijzondere bijenwas dinerkaars met zijn unieke lengte van veertig centimeter brengt warmte en ambacht in je huis. Gemaakt van 100% pure bijenwas, biedt deze kaars niet alleen een sfeervol licht tijdens je diners, maar ook een natuurlijke geur en een duurzame keuze voor het milieu.

Deze unieke afmeting is alleen in deze webshop te krijgen en wordt speciaal met de hand gedompeld door de kaarsenmakers van Dipam.

Onze bijenwas dinerkaars is met liefde met de hand vervaardigd, waardoor elke kaars uniek is. Met zijn elegante vorm en natuurlijke kleur past hij perfect bij elke tafelsetting en voegt hij een vleugje stijl toe aan je eetervaring.
Deze kaars is niet alleen een sfeer element, maar ook een gezondere keuze. In tegenstelling tot gewone kaarsen, stoten bijenwas kaarsen geen schadelijke chemicaliën uit. Ze zijn ook bekend om hun langzame en gelijkmatige verbranding, waardoor je langer kunt genieten van het romantische kaarslicht.


Of je nu een intiem diner organiseert of een speciale gelegenheid viert, onze ambachtelijk gemaakte bijenwas dinerkaars is de perfecte aanvulling op je tafeldecoratie. Haal vandaag nog de warmte en charme van natuurlijke bijenwas in huis.
 

Dipam
1097
8716726000171

Deze website maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie