Met bleekaarde gebleekte dompelkaars ø 2,2 cm 25 cm hoog

Met bleekaarde gebleekte dompelkaars ø 2,2 cm 25 cm hoog

Lengte
Kleur
€ 6,93
Prijs incl. btw

 

Gedompelde kaars van 100% gebleekte bijenwas.
Afmetingen: ø 2.2 x 20 cm.

Brandduur: 12 uur.

Breng warmte en ambacht in je huis met onze prachtige ambachtelijk gemaakte bijenwas dinerkaars. Gemaakt van 100% gebleekte pure bijenwas, biedt deze kaars niet alleen een sfeervol licht tijdens je diners, maar ook een natuurlijke geur en een duurzame keuze voor het milieu.

De bijenwas waar deze kaarsen van gemaakt zijn worden gebleekt door middel van bleekaarde. Dat is een natuurlijk proces waarbij de kleur uit de was gefilterd wordt.

Onze bijenwas dinerkaars is met liefde met de hand vervaardigd, waardoor elke kaars uniek is. Met zijn elegante vorm en natuurlijke kleur past hij perfect bij elke tafelsetting en voegt hij een vleugje stijl toe aan je eetervaring.
Deze kaars is niet alleen een sfeer element, maar ook een gezondere keuze. In tegenstelling tot gewone kaarsen, stoten bijenwas kaarsen geen schadelijke chemicaliën uit. Ze zijn ook bekend om hun langzame en gelijkmatige verbranding, waardoor je langer kunt genieten van het romantische kaarslicht.


Of je nu een intiem diner organiseert of een speciale gelegenheid viert, onze ambachtelijk gemaakte bijenwas dinerkaars is de perfecte aanvulling op je tafeldecoratie. Haal vandaag nog de warmte en charme van natuurlijke bijenwas in huis.
 

Dipam
1094
8716726000140

Deze website maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie