Bijenwas dompelkaars ø 5 cm 30 cm hoog

Bijenwas dompelkaars ø 5 cm 30 cm hoog

Lengte
Kleur
Diameter
€ 19,21
Prijs incl. btw

 

Gedompelde kaars van 100% bijenwas.
Afmetingen: ø 5 x 30 cm.

Brandduur: 45 uur.

Breng warmte en ambacht in je huis met onze prachtige ambachtelijk gemaakte bijenwas kaars. Gemaakt van 100% pure bijenwas, biedt deze kaars niet alleen een sfeervol licht bij iedere gelegenheid, maar ook een natuurlijke geur en een duurzame keuze voor het milieu. Onze bijenwas kaars is met liefde met de hand vervaardigd, waardoor elke kaars uniek is. Met zijn elegante vorm en natuurlijke kleur past hij perfect bij elke gelegenheid.Deze kaars is niet alleen een sfeer element, maar ook een gezondere keuze. In tegenstelling tot gewone kaarsen, stoten bijenwas kaarsen geen schadelijke chemicaliën uit. Ze zijn ook bekend om hun langzame en gelijkmatige verbranding, waardoor je langer kunt genieten van het romantische kaarslicht.
Voor de viering van iedere speciale gelegenheid zijn onze ambachtelijk gemaakte bijenwas kaarsen de perfecte aanvulling. Haal vandaag nog de warmte en charme van natuurlijke bijenwas in huis.

 

Dipam
1103
8716726000270

Deze website maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie