25 taartkaarsjes in een houten kistje
25 taartkaarsjes in een houten kistje
25 taartkaarsjes in een houten kistje
25 taartkaarsjes in een houten kistje

25 taartkaarsjes in een houten kistje

Type
€ 15,45
Prijs incl. btw

 

Gedompelde kaars van 100% bijenwas.
Afmetingen: ø  x  cm.

Brandduur:  uur.

Maak van elke verjaardag een bijzondere gelegenheid met onze ambachtelijk gemaakte bijenwas verjaardagstaartkaarsjes! Deze unieke kaarsjes zijn gemaakt van pure bijenwas en voegen een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan elke feestelijke taart.

Onze bijenwas verjaardagstaartkaarsjes worden met liefde gedompeld en bieden een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor traditionele kaarsjes.

Het warme en gouden licht van bijenwas verjaardagstaartkaarsjes voegt een magische touch toe aan uw taartpresentatie. Of het nu gaat om een klassieke verjaardagstaart, een themataart of een cupcake-creatie, onze bijenwas kaarsjes voegen een extra vleugje elegantie toe.

Bovendien zijn bijenwas kaarsjes een veilige keuze voor gebruik op taarten, omdat ze geen schadelijke chemicaliën afgeven tijdens het branden. U kunt met een gerust hart de kaarsjes aansteken en genieten van het moment zonder zorgen.

Maak van elke verjaardagstaart een unieke en betoverende ervaring met onze bijenwas verjaardagstaartkaarsjes. Kies voor natuurlijke pracht en duurzaamheid en maak van uw feestelijke momenten iets bijzonders. Bestel vandaag nog en geef uw taartpresentatie een extra vleugje magie met onze ambachtelijk gemaakte bijenwas kaarsjes!

 

Dipam
1160
8716726001383

Deze website maakt gebruik van cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie